Bouwschadelijn en Paleis het Loo

nieuws

Met trots de grootste bouwschadehersteller van Nederland!

Bouwschadelijn en Paleis het Loo

Bouwschadelijn en Paleis het Loo.

Natuurlijk zijn wij van Bouwschadelijn trots op alle projecten welke wij dagelijks afleveren, maar er zijn toch zijn er jaarlijks een paar projecten waar wij extra trots op zijn, Paleis het Loo is er zo één.

Als hofleverancier van toonaangevende bouwbedrijven is Bouwschadelijn een betrokken partner bij de oplevering van de renovatie van Paleis het Loo.

Als grootste bouwschadehersteller van Nederland begeleidt Bouwschadelijn, onderdeel van GSN International, dagelijks bouwbedrijven bij het opleverproces. Geen schade is de innovatieve specialisten te complex. “Dat is de kracht van de grootste. Wij zetten ons dagelijks in voor kwaliteit en tevredenheid.

De specialisten van Bouwschadelijn herstellen dagelijks de meest uiteenlopende schades, zo kunt u denken aan het herstellen van aluminium, stalen of kunststof kozijnen, herstel aan HPL maar ook voeren wij baksteen reparaties uit tijdens renovaties of aan betonnen ornamenten behoort tot ons specialisme even als reparaties aan composiet of marmer of parket vloeren, gevelelementen. Het maakt vaak niet uit wat voor materiaal of schade het betreft, vrijwel alles wat in,-of aan het interieur en exterieur van gebouwen wordt  gebruikt en beschadigd is, kunnen wij veelal herstellen.

De specialisten van Bouwschadelijn en GSN International brengen elk idee of plan tot uitvoering, hoe complex dit ook mag zijn. “Samen met projectmanagers realiseren en coördineren wij bouw- of onderhoudsplannen van A tot Z. De werkzaamheden worden met de meeste precisie en passie uitgevoerd, en vanzelfsprekend binnen de afgesproken termijn. Elk project, van welke omvang dan ook, zal met respect voor de core business van onze opdrachtgevers worden uitgevoerd. We zorgen voor minimale verstoringen. Onze specialisten komen ter plaatse met een compleet ingerichte bedrijfswagen, inclusief mengmachine, al dan niet met aanvullend materieel voor werken op hoogte. Op die manier zijn we in staat om een schade vrijwel onzichtbaar te herstellen, ongedacht het type coating of glansgraad.”

Mochten wij ook u van dienst kunnen zijn op het gebied van schade oplevermanagement, stuur ons een mail info@bouwschadelijn.nl

CONTACT?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.