Gevelschadeherstel

nieuws

Met trots de grootste bouwschadehersteller van Nederland!

Gevelschadeherstel

Gevelschadeherstel

Bouwschadelijn is met Gevelschade Nederland grondlegger in Nederland op het gebied van schades aan stalen en aluminium gevels.

Sinds 2001 zijn wij gezamenlijk met fabrikanten in binnen en buitenland gestart met het herstellen van schades aan stalen en aluminium gevelbeplating.

Onze eerste opdracht bestond uit het herstellen van productie schades aan coating. Deze opdracht was in Frankrijk voor een Franse producent van gevelbeplating.

De jaren welke daarop volgde verwierven wij bekendheid in heel Europa op het gebied van het herstellen van gevelbeplating en werkte wij in Zwitserland, Frankrijk, Belgiƫ, en zelfs in Dubai.

Ook montage bedrijven in Nederland wisten ons te vinden, zo werken wij met Gevelschadeherstel voor veel grote Nederlandse montage bedrijven en herstellen wij grote Warehouses.

Panden van Albert Hein, DHL, KPN, BOL.Com, Booking.com, Shell. maakte gebruik van onze expertise op het gebied van Gevelschadeherstel.

Gezien de wereld van coating continu innoveert, innoveert ons bedrijf mee. Dit proces doen wij samen met AKZO Nobel, elke modernisering en wisseling van het kleuren palet houden wij bij en dragen wij zorg dat wij aan de eisen en de wensen van onze klanten kunnen voldoen op het gebied van Gevelschadeherstel.

Bouwschadelijn hersteld op het gebied van gevelschadeherstel, productie schades, deuken, krassen, kleurverschil, aanrij en inbraak schades.

Bouwschadelijn, Nederlands grootste bouwschadehersteller rijd dagelijks met 20 compleet ingerichte bussen door Nederland om kwaliteit te leveren bij onze opdrachtgevers, en groeien elk jaar verder, daar zijn wij trots op.

Mocht u kennis met ons willen maken, stuur ons een mail en onze mensen van de sales nemen direct contact met u op.

 

Met vriendelijke groet,

Team Bouwschadeherstel

 

Notting but the best

 

CONTACT?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.