Energie Label C kantoren

nieuws

Met trots de grootste bouwschadehersteller van Nederland!

Energie Label C kantoren

Energie Label C kantoren.

Zoals u wellicht weet is het vanaf 1 januari 2023 verplicht voor kantoren om minimaal over energie label c te beschikken.

Veel kantoren voldoen hier nog niet aan. Bouwschadelijn heeft gezamenlijk met Bouwgroep Nederland een restyle programma opgezet waarbij wij kantoren aan het vereiste label C laten voldoen.

Energie label C kantoren heeft in haar programma het na isoleren van gevels, daken en kozijnen en de installaties. Bij het vaststellen van het gewenste isolatie programma voor kantoren houden wij rekening met het creëren van waarde voor kantoren.

Dit doen wij niet alleen doordat u na het restylen aan zienlijk minder gasverbruik heeft, doordat wij veelal de buitenschil renoveren, heeft uw pand ook een nieuw uiterlijk. Dit nieuwe uiterlijk zorgt er voor dat u esthetische een nieuw kantoor heeft staan.

Wij voorzien gebouwen esthetisch van de nieuwste kleuren en model beplating. Ook de kozijnen worden afgesteld op het type en kleur van de geïsoleerde gevelbeplating.

Waarom Energielabel C ?

De verplichting voor een energielabel C voor kantoren was al een afspraak in het Energieakkoord uit 2013. In 2019 zijn daar nieuwe doelen bij gesteld voor de gebouwde omgeving in het Klimaatakkoord. Zo wil Nederland een energie neutrale gebouwde omgeving hebben in 2050. Het verplichte energielabel C in 2023 vormt een stap richting deze doelstellingen.

 

De daken, welke veelal ook een belangrijke schakel vormen in het verkrijgen van een Energie label C kantoren. Ook de daken voorzien wij van de nieuwste isolaties en dakbedekking waardoor u aan alle gestelde normen voldoet.

Pakt u het direct goed aan en is het de wens om uw energie label terug te brengen naar B of A, dan verzorgen wij ook de aanpassing aan uw klimaat systeem door  kantoren aan te sluiten op een warmtepomp installatie.

Het mag voor zich spreken dat elk type kantoor of gebouw anders is. om voor u het juiste programma op te stellen, hebben wij een 4 tal energie specialisten welke specifiek voor uw kantoor of gebouw een programma op kunnen stellen welke voldoen aan de door de overheid gestelde eisen en niet te vergeten aan de wensen van onze opdrachtgevers.

Hebben wij uw interesse gewekt? maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze energie adviseurs en stuur een mail.

CONTACT?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.