Kozijnherstel

nieuws

Met trots de grootste bouwschadehersteller van Nederland!

Kozijnherstel

Kozijnherstel.

Bouwschadelijn heeft 20 specialisten op de weg welke dagelijks ruim 80 kozijnen hersteld.

Kozijnherstel is een van onze specialisme. De bussen van onze specialisten zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur om elk type of kleur kozijn te herstellen.

Geanodiseerde kozijnen, blank, goud, blauw, de kleur van het kozijn is van ondergeschikt belang.

Salpeterzuur schade

Het komt regelmatig voor dat kozijnen en deuren worden aangetast door salpeterzuur. Onze specialisten kunnen ook deze schade herstellen.

Bouwschadelijn heeft gezamenlijk met AKZO Nobel een proces ontwikkeld qua coating welke naadloos aansluit bij het geanodiseerd proces. Door deze ontwikkeling kunnen wij veelal 1 op 1 aansluiten bij de huidige kleurstelling van de kozijnen.

Type kozijnen

Bij kozijnherstel maakt het voor onze specialisten niet uit wat voor type kozijn het betreft, dit kan kunststof, staal of aluminium zijn.

Type schade

Het type schade maakt ook niet uit, wij herstellen schades als krassen, deuken, inbraak schades. Elk type schade is voor ons vertrouwd en wordt onder volledige herstelgarantie hersteld.

 

Buiten genoemd kozijnherstel kunt u bij Bouwschadelijn ook terecht voor het herstellen van schades aan stalen, aluminium of kunststof deuren, het herstellen van lift elementen, het herstellen van gevelschades, het herstellen van steen schades, HPL schades. Kortom, alles wat voorzien is van een coating kunnen wij voor u herstellen.

Bewoners ondersteuning

Bouwschadelijn heeft speciaal voor grote projecten een bureau bewoners ondersteuning, deze nemen het maken van afspraken met bewoners van onze opdrachtgevers geheel uit handen. Wij krijgen van de opdrachtgever een lijst met adressen, onze afdeling bewoners ondersteuning meet vervolgens de afspraak voor herstel met de bewoners. Van de uitgevoerde werkzaamheden ontvangt onze opdrachtgever een getekende werk bon welke voorzien is van een handtekening ter goedkeuring van het uitgevoerde schadeherstel. Zo is het dossier van onze opdrachtgevers compleet qua oplever management.

 

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag, stuur ons een mail.

CONTACT?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.